Röda inslag i juni månads blomster och bakverk

30 juni, 2020
röda inslag juni

INLÄGGET INNEHÅLLER  ANNONSLÄNK


Röda inslag i juni månad

röda pioner

Röda inslag blev visst röda tråden under juni månad och mina utvalda blomster och bakverk från månaden som gått. Den röda pionen i maj månads moodboard från trädgården samspelar så fint med den maffiga buketten jag tog in när jag såg det skulle regna kraftigt en natt. Och visst är hallongrottor godaste sällskapet till röda pioner!

jordgubbstårta

Baguetter och ett blomsterbröd till midsommarafton (recept kommer) liksom själva jordgubbstårtan dagen till ära. Tårtreceptet hittade jag hos bästa Carro här. En glutenfri variant av Fridas himmelska jordgubbstårta som jag så ofta ser att så många bakar. Och vet ni vad, jag vann ett presentkort tack vare min tårtbild. Kika in här!

glutenfria savoiardikex

tiramisuglasstårta

Ja, och så fick jag till glutenfria savoiardikex och kunde göra tiramisuglasstårtan som önskades till ett kalas. Recept hittade jag i Camillas härliga bok Godare Glass.

äppelblom

Äppelblom är ett så vackert ord. Jag skrev ett inlägg om det på Instagram och frågade de som läste om de hade ett ord som upplevdes som extra fint. Fick så makalöst fina svar. Klurar på vad jag ska göra med denna skatt av berörande ord.

röd vallmo makro

vallmofält

Och så blev det ännu fler röda inslag  med gotländsk vallmo genom kameralinsen efter en vecka på ön när vi sett till stugan.

Undrar just vad färgen blir för juli månad?

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?