Rum ute med mig som Inspiratören

16 november, 2019
Rum ute
Uppdrag från magasinet Rum Ute att skapa omslagsbilden till årets sista nummer (5/2019).

Rum ute är ett av de magasin om trädgård och uteliv som jag gärna läser. Ett både vackert och inspirerande magasin. Tidigare i år hörde magasinet av sig och frågade om de fick lyfta mig som ’månadens insta’ och visa mitt blomsteralfabet. Såklart de fick det. Kort därpå fick jag frågan om jag ville medverka i ett lite längre reportage i vinternumret. Det gjorde mig riktigt glad och nu är numret ute och jag medverkar alltså som denna utgåvas ’Inspiratören’.

https://youtu.be/q6EAQ6SPDxE

Rum ute

Rum ute och denna utgåvas ’Inspiratören’

Fyra sidor med Annelie, Blomster & Bakverk. Lite om mig, mitt skapande och blomsterpill, min trädgård och hur vi kan tänka vintertid med arrangemang och dukning. Och så lite om torkade blommor. Hur det hela började, mina tankar kring skapandet. Och så bjuder jag på receptet på mina mandelkakor med saffran och apelsin. Här ovan får du en liten titt på sidorna.

Från nästa nummer är förresten en annan inspiratör ny medarbetare på tidningen, Svante Öquist. De här orden från Svante värmde SÅ vill jag lova.

Under arbetets gång fick jag också frågan om en av mina bilder fick illustrera artikeln om den svarta och vita trädgården. Och sen kom den roligaste frågan av alla. Om jag ville skapa och fotografera omslagsbilden. Det svaret kom snabbt kan jag säga. Min första omslagsbild. Som ni förstår är jag galet stolt och glad över detta nummer av Rum ute.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?