Här kommer ett enkelt tips på gott till grillat – saltbakad potatis i en sallad – så gott! Det går dessutom utmärkt att förbereda.
Saltbakad potatis
Köp små jämnstora potatisar. Skrubba rent och låt torka. Lägg på plåt, droppa över olivolja och strö över havssalt och oregano. Blanda om lite. Baka mitt i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter tills de är mjuka. Känn med en provsticka.
Låt svalna och dela potatisen i halvor. Blanda med grönt. Hoppas det smakar!
P.S. Det vackra fatet kommer från keramiker Åsa Olofsson, verksam här i Åkersberga. Kika in hos Åsa och njut av allt vackert hon skapar. D.S.
Linn
Men mums så gott! Brukar alltid bara ha vanliga kokta potatisar i min potatissallad, men det här är ju en väldigt rolig idé. Måste testa nästa gång.
Annelie Andersson
Tack, så roligt att du tyckte om det. Blir ju mycket mer smak så här och trevligt som omväxling till att ha kokt potatis. Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.