Saltbakad potatis i en sallad, så gott!

6 juni, 2018
saltbakad potatis

Här kommer ett enkelt tips på gott till grillat – saltbakad potatis i en sallad – så gott! Det går dessutom utmärkt att förbereda.

Saltbakad potatis

Köp små jämnstora potatisar. Skrubba rent och låt torka. Lägg på plåt, droppa över olivolja och strö över havssalt och oregano. Blanda om lite. Baka mitt i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter tills de är mjuka. Känn med en provsticka.

Låt svalna och dela potatisen i halvor. Blanda med grönt. Hoppas det smakar!

P.S. Det vackra fatet kommer från keramiker Åsa Olofsson, verksam här i Åkersberga. Kika in hos Åsa och njut av allt vackert hon skapar. D.S.

Skriv gärna en rad
  • Men mums så gott! Brukar alltid bara ha vanliga kokta potatisar i min potatissallad, men det här är ju en väldigt rolig idé. Måste testa nästa gång.

    • Tack, så roligt att du tyckte om det. Blir ju mycket mer smak så här och trevligt som omväxling till att ha kokt potatis. Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?