Samarbeten, PR & policy

samarbeten

Samarbeten, PR & policy

Till att börja med vill jag säga att jag är så glad för alla samarbeten jag kan visa här och i mina kanaler. Jag vill inspirera till bakning och matlagning samt blomsternjutning och trädgårderande. Med andra ord brukar jag säga att jag vill dela med mig av det goda i livet och det vackra i vardagen.

Med åren har kameran och fotograferandet tagit en allt större roll och jag tycker mycket om att skriva. Liksom att ta fram egna recept. Den kreativa processen betyder mycket för mig och jag är så tacksam för den lojala skara som uppskattar det jag gör.

Jag nominerades av Matbloggspriset till kategorin Bästa Foto år 2018. Året innan nominerades jag till Stora matbloggspriset av Matbloggsprisets jury. Dessförinnan hade bloggen två år i rad gått till final i Matbloggsprisets kategori Folkets val. Jag har fått en hel del press genom åren och synts i diverse magasin. Nu senast i Origin Magazine i USA.

Pressutskick och produktprover

Jag medverkar ibland vid event, får pressutskick eller möjlighet att prova nya produkter. Det är dock alltid mina egna åsikter och omdömen som jag skriver här på bloggen. Jag berättar gärna om produkter och nyheter som jag ser passar in och kan vara av intresse. Till sist vill jag vara tydlig med att jag tar aldrig emot produkter som ersättning för mitt arbete.

Samarbeten och partners

Det är viktigt att de samarbetspartners jag väljer att arbeta med delar mina värderingar. Varumärken som ligger mig varmt om hjärtat men som jag även ser har ett värde för mina läsare. Det är viktigt för mig att vara ärlig och att ni ska kunna lita på mig. Det är en självklarhet att betalda samarbeten märks ut i enlighet med marknadsföringslagen. Medlem i Influencers of Sweden.

Är du intresserad av ett samarbete? Maila mig på annelie(snabel-a)blomsterochbakverk.se

På bilderna ovan ses en del av de samarbeten jag genomfört.