Samarbeten, PR & policy

Samarbeten, PR & policy

Blomster&Bakverk vill inspirera till bakning och matlagning samt blomsternjutning och trädgårderande. Brukar säga att jag vill dela med mig av det goda i livet och det vackra i vardagen.

Blomster&Bakverk nominerades år 2017 till Stora matbloggspriset av Matbloggsprisets jury. Dessförinnan har bloggen två år i rad gått till final i Matbloggsprisets kategori Folkets val. Bloggen har fått en hel del press genom åren och synts i diverse magasin.

Allmänt

Bloggen drivs av mig, Annelie Andersson, och det jag publicerar här är sådant som jag själv tycker mycket om och som jag inspireras av och även hoppas kunna inspirera andra till. Några av mina stora intressen i livet är att baka och laga mat, men också att skriva och med åren har kameran blivit en allt mer viktig vän som jag gärna utforskar omvärlden tillsammans med.

Pressutskick och produktprover

Det händer att jag medverkar vid event, får pressutskick eller möjlighet att prova olika produkter. Det som jag skriver här på bloggen är alltid mina egna åsikter och omdömen. Produktprover tar jag ibland emot för att prova nyheter som kan vara av intresse för er eller i mitt arbete. Däremot tar jag aldrig emot produkter som ersättning för att publicera inlägg.

Samarbeten och partners

Jag blir lika glad och stolt varje gång jag kan presentera ett samarbete här. De samarbetspartners jag väljer att arbeta med ska vara företag som jag dels kan stå för men som jag även ser intresserar mina läsare. Det är också en självklarhet för mig att betalda samarbeten märks ut i enlighet med marknadsföringslagen. Är du intresserad av ett samarbete, maila mig på annelie@blomsterochbakverk.se

Är medlem i Influencers of Sweden.