Samarbeten, PR & policy

2021 i bilder

Bakverkeriet

Så heter firman jag startade 2013. Från början ett hemmabageri i vårt kök på lediga fredagar och på beställning. Det gick över förväntan och jag hade världens bästa kunder. Kärleken till bakning fick då sällskap av kameran, jag gjorde ett vägval och på vägen hittade jag min passion. Att inspirera med både blomster, bakverk och fotografi.

Bakverkeriet har idag flera olika ben att stå på. Blomster & Bakverk med dess plattformar – blogg, instagramkonto, facebooksida och pinterestkonto. Blomster & Bakverk Butik där jag säljer min fotokonst i form av olika produkter. Uppdrag och samarbeten där mitt uppdrag är att leverera mot brief från kund. Det kan vara allt från att ta fram recept, styla och fotografera mat- eller produktbilder, skapa ett stilleben, skriva texter eller ta fram en kommunikativ lösning som svarar mot ett behov. Bilderna kan vara del av en reklamkampanj, publiceras i magasin eller på mina plattformar.

Till ovan kan tilläggas min första bok, Blomster & bakverk (sept 2020) som fått flera fina utmärkelser, nomineringar och recensioner. Min andra bok Baka & ta tillvara ges ut i mars 2022.

Samarbeten och partners

Uppdrag och samarbeten kan se ut på många olika sätt. För mig är det viktigt att de varumärken jag samarbetar med har samma värderingar som jag. Om materialet ska exponeras i mina kanaler ska det finnas en relevans för mina läsare och en naturlig koppling till det jag vanligtvis talar om. Tar endast uppdrag mot arvode.

Lyckosamma samarbeten och uppdrag har genomförts för bl a Iris Hantverk, Chris Wine & Spirits, Blomsterfrämjandet, Fiskars Norden, Haupt Lakrits, QueenFlowers, Runö Möten & Events, Smakbox, Unicef, Turistrådet Västsverige.

Självfallet följer jag Sveriges Annonsörers riktlinjer och marknadsföringslagen. Betalda uppdrag och samarbeten reklammärks alltid.

Pressutskick och produktprover

Jag önskar bli kontaktad innan det skickas pressutskick eller produktprover. Jag tar aldrig emot produkter som ersättning för mitt arbete.

Kontakt

Är du intresserad av ett samarbete? Maila mig på annelie(snabel-a)blomsterochbakverk.se