Sensommarblomster i månadens moodboard

30 augusti, 2020
sensommarblomster moodboard

Sensommarblomster i moodboard för augusti

Sista helgen i augusti och jag plockar sensommarblomster i min trädgård. Plocket består av: dubbel dvärgsolros ’Teddy Bear’, röd rudbeckia (solhatt) ’Magnus’, astilbe ’Sprite’, bär från mörkbladig rosa fläderbuske ’Black Beauty’, limefärgad rudbeckia, penséer, rosenflockel, höstanemon ’Honorine Jobert’, rosa hortensia ’Annabelle’, perukbuske, mörkbladig pelargon, amerikanska blåbär, rabarber, ölandstok, mörkröd stjärnflocka. Och så plockade jag två blommor från de gladioluslökar som dottern petade ner i odlingslådorna.

Ljuvligt med sensommar!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Var med mig och @photographybykarina och skapa en moodboard från trädgård eller natur. Vi siktar på sista helgen i varje månad. Eller när man har tid och lust. Här kan du se mina tidigare moodboards.

Beställ boken redan nu!

Du vet väl att du redan nu kan förbeställa boken Blomster & bakverk. Min bok kommer att finnas i butik från den 3 september men ni kan redan nu beställa ett signerat ex (begränsad upplaga) HÄR och få den hemskickad denna vecka.

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Varmt välkommen också att följa mig på Pinterest Blomster&Bakverk.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?