Sommarsallad med rostad sötpotatis

6 augusti, 2017
rostad sötpotatissallad

Häromdagen fick jag en längtan efter rostad sötpotatis och kom att tänka på det recept jag lade upp här för några år sedan, Rostad sötpotatissallad med fetaost och granatäpple. Så fick det bli!

stilleben sötpotatissallad

Sallad med rostad sötpotatis, fetaost och granatäpple

En lättlagad rätt som blir en matig sallad. Och snygg. En riktig snyggsallad. Kunde inte låta bli att leka lite med ingredienserna innan det var dags att sätta igång. Blev ett stilleben som lades upp på instagram och med tanke på alla fina kommentarer tänkte jag det var läge att påminna även här om detta goda, vackra recept.

rostad sötpotatissallad

Linser kan man ta den sort man tycker bäst om. Och för ännu mer lättlagat kan man förstås köpa färdigkokta linser. Och här är allra bästa tipset för hur kärna ur granatäpple utan stänk. Kanske något att laga till i veckan som kommer?

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?