Söndagsbilden

En helg med blomster, bakverk och hav (söndagsstilleben 20)

21 maj, 2017
pelargon

Vilka fantastiska dagar vi haft! En helg med makens föräldrar och bror med familj är till ända och vi har haft så fina dagar. En helg fylld med blomster, bakverk och hav. Svärmors önskan att få fira sin födelsedag tillsammans med oss i Mölle, med besök på Sofiero inkluderat, blev oerhört lyckat och uppskattat. Vi har ätit så gott, njutit av fantastiska bakverk, vandrat bland blommande rhododendron, vaknat till doften av hav och sett många finheter.

Äntligen Feldts och saluhallen!

När resan planerades insåg jag att jag skulle kunna få till ett besök på två av de platser som jag har på önskelistan. Storfamiljen var inte sena att hänga på. Det innebar att Feldts Bageri & Konfekt fick sig ett besök på lördag förmiddag och det var verkligen sådär fint som jag hade sett framför mig. En av mina stora förebilder inom bageri och konditori, My Feldt, driver bageriet tillsammans med sin man Johan. Återkommer till Feldts en dag och visar lite bilder från vårt besök.

Den andra platsen som jag äntligen fick uppleva var saluhallen i Höganäs. Mycket charmigt med ett café som bjöd fantastiska bakverk. Följer du mig på instagram har du fått se en del bilder från helgen och framför allt på ’stories’ som jag för första gången använde en hel del då jag kände mig lite lätt euforisk och ville dela allt det vackra med er.

Lunchstoppet i lördags gjordes på Linnéaträdgården i Helsingborg, knappt två kilometer från Sofiero. Vilken oas! Vackert, kreativt, inspirerande, personligt och trivsamt. Och framför allt, så himla god mat. Den här pelargonen stod i ett av fönstren bredvid vårt bord och det får bli mitt söndagsstilleben idag.

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.