Söndagsbilden

Grönt är skönt. Och hjärtefint (söndagsstilleben 16)

23 april, 2017
grönt skål mikaela willers

Att jag älskar grönt har nog med tydlighet framkommit för er som gör mig sällskap här. Grönt är skönt och har så varit för mig sedan barnsben. Färgen grön har alltid legat mig varmt om hjärtat, men nu älskar jag även det som är grönt och växer.

Att grönt även kan vara vänskap och hjärtefint fick jag uppleva i torsdags morse. Fick en inbjudan till en instagramträff som jag för allt i världen inte ville missa. Ett helt gäng kvinnor med bland annat trädgård som gemensamt intresse skulle tillbringa en hel dag tillsammans. Nu kunde jag bara vara med några timmar på morgonen då jag behövdes på jobbet, men som de där timmarna lade sig fint kring hjärtat. Vi var några som möttes upp på T-Centralen och tog oss till Zetas Trädgård där resten slöt upp. Där välkomnades vi av Victoria Skoglund med personal och bjöds på en fantastiskt god och vacker frukost. Jag kommer att berätta och visa mer så snart jag får tid att framkalla alla bilder.

Hjärtefint från Dalarna

Tills dess visar jag en av alla finheter som följde med hem från dagen. En specialgjord skål av keramikern Mikaela Willers. I grönt. Det är så att en av instagramvännerna, Karin Stigsdotter @79392 som jag följt länge och nu äntligen fick träffa hade ordnat en helt unik och välfylld goodiebag till oss alla. Blev alldeles rörd när jag kom hem och packade upp alla finheter. Karin ville bjuda oss på smakprov från sina hemtrakter, vackra Siljansbygden, och det blev till en riktig ”Dala-boost”. Att Karin har ett varmt hjärta det vet vi alla som följer henne på instagram och har förmånen att få träffas av hennes fina ord. Om du har instagram tycker jag att du genast ska in och följa Karin som bjuder på vackra omgivningar och mycket trädgård och blomster och Dalarna. Allt från Körsbärsgården i Leksand.

Njut er söndag kväll.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Tina 23 april, 2017 at 18:17

  Vilken fin dag ni verkar ha haft :) Hjärtligt tack för det ni alla delat med er av. Jag ser fram emot att se mer från ditt perspektiv.

  Och ja. Grönt är skönt. Alltid.

  kram

  • Reply Annelie Andersson 23 april, 2017 at 18:24

   Tack för dina värmande ord. Hoppas att du och jag får ses någon dag! Kram.

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.