Söndagsbilden

Loppisfynd i veckans grönvita stilleben

5 november, 2017
loppisfynd söndagsstilleben

Loppisfynd

Att komma hem med loppisfynd är bland det roligaste som finns. Min dotter är bra på att ta med mig till diverse platser där det säljs secondhand, vintage, retroprylar och antika saker.  Idag på förmiddagen tog vi en tur till vintagebutiken Nova Retro.

Vi har haft tur där tidigare. Man får ta minst två eller tre varv i ladan för att verkligen se allt som finns där. Den vita vasen från Arabia hamnade i mitt blickfång och efter att ha tänkt till både en och två gånger bestämde jag mig för att den skulle få följa med hem.

Väl hemma var det dags att hitta ett motiv till veckans söndagsstilleben och jag fick en känsla att det skulle vara fint med ett grönvitt tema. Så fick det bli. Och med dagens loppisfynd i centrum. Så nöjd!

För mer inspiration, följ @anneliesblomsterochbakverk på Instagram och @blomsterochbakverk på Facebook. Kika gärna också in på hashtaggen #söndagsstilleben och var med och bidra med ett eget stilleben.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Emma T 5 november, 2017 at 16:57

  Grattis till fyndet! Och vilka fina pumpor du hittat :)

  • Reply Annelie Andersson 5 november, 2017 at 19:09

   Tack snälla, Emma, ja i år hittade jag små vita pumpor på torget som passade finfint till att dekorera bordet. Och till ett söndagsstilleben :)

 • Reply Wilda 11 november, 2017 at 10:13

  Otroligt vilka vackra toner du fick ihop här! <3

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.