Bröd Söndagsbilden Tips

Nybakat, brödpåse och söndag

29 april, 2018
brödpåse ancher design

Ancher Design

Äntligen blev det tid och ork till att baka glutenfritt här hemma. Och att visa er min fina brödpåse som är designad och tillverkad av min goda vän Ann, som är kvinnan bakom Ancher Design. Brödpåsen är handgjord, 100% linne och handtryckt. Ett riktigt fint hantverk av begåvade Ann som tillverkar både påslakan, väskor, brödpåse, kuddfodral och nu senast helt fantastiska kimonos i små unika upplagor.

Ann finns också på Instagram @ancherdesign och det var där vi lärde känna varandra. Och så till sist fick vi ses i samband med den där instaträffen på Zetas för snart ett år sedan. Och om bara några dagar ska vi ses igen. Ser verkligen fram emot det.

Paulina och jag och Hermans Lada

När jag ändå berättar om Ann så måste jag tipsa er om att besöka Anns blogg Paulina och jag. Ta del av historien bakom deras gård som så omsorgsfullt renoverats. Och läs om Hermans Lada där Ann har sin ateljé och gårdsbutik och där hon med sin man Anders nu för andra sommaren i rad arrangerar sommarkonserter. Och det med riktigt fina artister. Drömmer om att en dag få kliva in där i ladan och njuta av en fin sommarmusikkväll.

brödpåse ancher design

Glutenfritt Durra och bovetebröd

Bröden på bilderna är mitt glutenfria Durra och bovetebröd. Det är så gott och denna gång bakade jag två bröd. Det ena passar jag på att äta nybakat nu när det är långhelg med långfrukostar. Det andra har jag skivat och lagt i frysen.

Och eftersom det är söndag passar det ju utmärkt att detta får bli veckans söndagsstilleben från mig.
Hoppas ni njuter av långhelgen!

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.