Söndagsbilden

Söndagsstilleben (39) Höst på ett fat

2 oktober, 2016

Och så blev det söndag. Igen. Visst går veckorna vansinnigt fort, håller ni inte med? Helgen har varit lika vansinnigt vacker som kort. Jag som ändå är ledig på fredagar tycker att måndagen kommer lika snabbt som ni andra som har vanlig helg. Nåväl. Vackert väder innebär dagar ute och igår såg ni kanske mitt moodboard från trädgården för september månad och idag så blir söndagsbilden höst på ett fat. En stor gren från ett gigantiskt äppelträd vid vår tomtgräns hade knäckts av och låg på backen så jag tog tillvara på äpplena och gjorde en krans som jag dekorerade med lite höstblad, kärleksört, hortensia och kastanjer.

Visste du att det sägs föra tur med sig att ha en kastanj i fickan? En del säger det är bra mot värk och sjukdomar. Själv plockar jag varje år på mig en liten påse vackra kastanjer som visserligen mest används till dekoration, men en ligger ständigt i jackfickan. Det känns bra i alla fall, och så har kastanjen en så skön och vacker form. Ännu något vackert skapat av naturen ♥

Fler söndagsstilleben hittar du alltid här.

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Katarina 3 oktober, 2016 at 16:51

    Så vackra höstfärger. Din blogg inspirerar mig så mycket tack ska du ha för det!:)

  • Reply Annelie Andersson 4 oktober, 2016 at 06:27

    Tusen tack för din fina komplimang och för att du tog dig tid att lämna en rad. Gör mig verkligen glad att du hittar inspiration här!

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.