Söndagsbilden

Stunder med känsla av höst – och TACK för allt stöd

9 oktober, 2016

Det blev inte riktigt tid till att skapa något söndagsstilleben till idag, så jag visar istället några av bilderna från veckan som gått på instagram. Stunder med känsla av höst. För visst blev det höst på riktigt den här veckan. Lite kyligare på morgnarna, lite mörkare om kvällarna och ännu vackrare därute i naturen. Själv är jag förtjust i de olika årstiderna och hösten har alltid legat mig varmt om hjärtat. Njuter av att dra den där pläden runt benen, tända lite ljus och njuta av en värmande kopp te eller kaffe.

hostlov

hostkaffe

Och så tycker jag om att plocka in naturen. Kastanjer fyller jag fickorna med på vägen hem från jobbet. Och de här vackra bladen var liksom omöjliga att bara gå förbi och lämna kvar.

Och till sist så måste jag bara uttrycka mitt största och varmaste TACK för all fantastisk support de senaste dagarna i omröstningen till Matbloggsprisets Folkets val. Om du missat det så har alltså Blomster&Bakverk nominerats av sina läsare till priset och av 107 nominerade bloggar är vi nu tio finalister och det hela avgörs genom omröstning. Det är ett starkt finalfält med hård konkurrens så varenda röst betyder massor för mig. Så, om du tycker om det jag gör så skulle jag verkligen uppskatta om du ville lägga ett par sekunder på att rösta på mig. Det sker via Facebook och till och med den 19 oktober. Om du vill dela det här med dina vänner och be dem rösta så går det alldeles utmärkt förstås. Här röstar du på Blomster&Bakverk (en ny sida öppnas, vänta lite och se till att du landar på sidan där det står Blomster&Bakverk, tryck ’Gilla’ eller ’Like’ för att rösta).

Tusen tack – nu håller jag tummarna och fortsätter jobba ♥

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Annie - lättlagat vegokäk 14 oktober, 2016 at 22:51

  Dina bilder är verkligen helt fantastiska! Självklart har du en av mina röster i matbloggspriset <3

  • Reply Annelie Andersson 16 oktober, 2016 at 20:08

   Tusen tack för dina fina ord, Annie, de värmer verkligen <3

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.