Söndagsbilden

Trädgårdsfynd, mitt söndagsstilleben (14)

9 april, 2017
trädgårdsfynd

Söndagsstilleben med trädgårdsfynd

Mina trädgårdsfynd från idag. Plötsligt syns det knoppar överallt och det lyser blått i rabatt och slänt. Julrosor, scilla, pärlhyacint och spansk klockhyacint. Åh som jag hoppas på vackra dagar i påsk med mycket tid i trädgården.

Vill också passa på att tipsa er om Minna med bloggen Blomsterverkstad. Minna bjuder på så otroligt mycket vackert. Blomsterarrangemang, trädgårdstips, vackra bilder – man vill bara ha mer! Och så har hon börjat med videos och det var så jag såg hennes tips att man ska skära ett litet kryss i botten på julrosens stjälk för att få dem att trivas som snittblomma. Och det fungerade! Tycker det varit hopplöst svårt men julrosen på bilden har stått så fint i en vecka nu. Tack, Minna.

Här hittar du bloggen Blomsterverkstad och Minnas instagram @blomsterverkstad

slottsträdgården ulriksdal

slottsträdgården ulriksdal

Söndagsutflykt till Ulriksdal

Vi var till Slottsträdgården Ulriksdal idag och det är ju alltid så makalöst vackert. Trädgården var fylld med blomster- och fikasugna söndagsbesökare idag. Tänk om man hade sådana här urnor att plantera i … vi fick i alla fall med oss hem en kasse med ranunkel, förgätmigej, oxalis och pelargoner. Nu ska göras fint på trappa och altan.

Hoppas ni njutit en fin söndag.

 

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.