Söndagsbilden

Utslagna tulpaner och torra händer

18 mars, 2018
tulpaner

Tulpaner i väntan på våren

Och så blev det söndag kväll. Buketten med tulpaner är utslagna och jag likaså. Jag som ändå har tre dagars helg tycker ledigheten försvinner lite väl kvickt. Och även om helgen bjudit på massor av sol och blå himmel så håller kylan i sig. Smörjer mina torra händer som direkt reagerar på väderomslaget. Det är tur att det finns handkräm liksom att vi kan skapa oss lite vårkänsla inomhus åtminstone.

Ikväll har vi stått i köket och lagat flera av veckans middagar. Så oerhört skönt att ha det förberett så att det inte blir så stressigt när man kommer hem efter jobbet. Kokt örtkyckling och ett lass pannkakor står på diskbänken tillsammans med provlagad receptidé på glutenfri och vegetarisk lasagne. Lite för mycket vätska blev det så det behöver justeras, men i övrigt får vi se hur det smakar om någon dag eller två. Blir det lyckat ska jag med glädje dela med mig av receptet.

Då gör vi oss redo för vecka tolv och veckan därpå är det redan påsk. Hej vad det går – det måste betyda att våren snart är här, inte sant!

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Emma Thun 18 mars, 2018 at 21:33

  Visst måste det det! Även om det är svårt att förstå när man vaknar till tretton minus…

  • Reply Annelie Andersson 18 mars, 2018 at 21:47

   Jamen precis, förra veckan kändes så hopplöst men nu ser det ut att kunna vända. Kanske vi får en fin påsk :)

 • Reply Wilda 23 mars, 2018 at 09:55

  Åh vilket ljuvligt foto! Och ja snart är våren här. Känner det i hela kroppen. :)

  • Reply Annelie Andersson 23 mars, 2018 at 16:36

   Tusen tack Wilda! Hoppas så att du har rätt för längtan växer sig starkare för var dag. Kram och med önskan om en fin helg!

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.