Söndagsbilden

Vackra ting och ljuvliga blomster

14 januari, 2018
söndagsstilleben

Vackra ting som får hjärtat att klappa

Vi besöker gärna loppisar och secondhandaffärer, min dotter och jag. Det är en enkel lycka att hitta något där i trängseln på hyllan. Vackra ting som får hjärtat att klappa lite extra. Dessutom till en rimlig peng. Och så får det leva vidare hemma hos oss istället för att slängas. I veckan kom hon ut från butiken med den där lilla bysten. Och häromsistens siktade jag den där vasen i en monter. Det står Gustavsberg i botten, men så mycket mer vet jag inte om den. För mig räcker det att hjärtat klappar lite extra.

Att vi dessutom båda njuter lika mycket av att köpa hem en bukett blommor och ha i rummet, tänk att det värmer samma hjärta.

För ännu mer blomster & bakverk, är du välkommen att följa mig på Instagram och Facebook.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Anncha, stiligahem 14 januari, 2018 at 19:08

  Det är något magiskt över ljuset i dina bilder. Du har verkligen hittat din egen estetik i ditt bildskapande. Kan krukan vara liljekonvalj från Gustavsberg?

  • Reply Annelie Andersson 14 januari, 2018 at 19:18

   Tack snälla du, dina ord gör mig verkligen glad. Tack för tipset. Har några stora krukor och de ser helt annorlunda ut i mönstret. Men det kanske är en viss variation i serien? Får se om några fler tips kommer på insta eller om någon faktiskt vet. Kram!

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.