Söndagsstilleben (8) Att brodera fram våren

26 februari, 2017
söndagsstilleben moodboard

Det kom ett överraskande snötäcke och lade sig över förhoppningen om vår. Men nu strålar solen och som jag hoppas att snön rinner undan för jag skymtar ju början till både snödroppar, krokus och julrosor. Tar in kvistar som går i grönska och blom och tänker att jag broderar fram våren i väntan på dess intåg.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?