Stunder i februari på instagram

2 mars, 2017

Ett urval minnen och stunder från månaden som gått. Februari bjöd på både blomster och bakverk. I vanlig ordning. Och lite blomsterpill och vänskap. Fint. Nu är jag redo för mars och våren. 

Du kanske också skulle tycka om ...

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?