Svenska Designpriset 2021, rösta senast 12/9

10 september, 2021
svenska designpriset
Nominerad Svenska Designpriset 2021

Hurra! Min bok Blomster & bakverk är nominerad av juryn till Svenska Designpriset 2021. För mig är detta så stort och jag är såklart både stolt och glad. Inte minst då jag själv står för recept, bakning, styling och foto. Jag är såklart tacksam för mitt förlag Bladh by Bladh och formgivare Anders Timrén som båda betytt oerhört mycket för att boken blev så fin som den blev.

svenska designpriset

Nominerad till Svenska Designpriset 2021

Nu är alltså boken nominerad och det hela kommer att avgöras med röster från både er och juryn. Jag undrar därför om du vill hjälpa mig med din röst? Röstningen i min kategori pågår till och med söndag den 12 september.

1. Besök https://designpriset.se/rostning
2. Tryck på knappen ’Rösta’.
3. Scrolla till längst ned på sidan och skriv in din e-post-adress, skicka in.
4. Verifiera din röst i det mail du får så att rösten räknas.

Några har råkat ut för att de skriver in sin e-post och ändå får till svar att de måste ange en e-post. Kolla att du inte har några mellanslag. Prova annars att rösta från en dator istället för mobil. Det är dessutom oerhört viktigt att verifiera din röst i det mail som bör komma inom ett par minuter. Det kan hamna i skräpposten, så kika där om det inte kommer i inkorgen.

Jag tycker ju att tävlingar som inbegriper ett röstningsförfarande är lite knepiga, men ingenting är omöjligt och jag vill förstås ändå försöka. Stort tack alla ni som röstar, peppar och hejar på!

Ännu mera Blomster&Bakverk

Ännu mera av mig och mitt skapande hittar ni dagligen på Instagram  @anneliesblomsterochbakverk . Och min facebooksida finns här @blomsterochbakverkMin bok Blomster & bakverk finns såklart där böcker säljs. Önskar du beställa ett signerat exemplar direkt från mig går det utmärkt. Jag postar såklart gärna boken som present också med en personlig hälsning. Läs mer här.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?