Tävling

Grattis alla som vunnit godaste julpralinen från Haupt Lakrits till sig och en vän.

 
 

Tusen TACK för alla fina bidrag!
 
Haupt Lakrits har utsett 3 vinnare som kommer att bli kontaktade inom kort för adresser till både vinnarna och deras vänner. Vi säger stort grattis till:
 
Frida Elmgren (inlägg 2015-04-12 10:31)
Linda (inlägg 2015-11-28 17:55)
Cattis (inlägg 2015-02-12 22:35)
 
Önskar er alla en riktigt GOD jul.
 
****************************************************
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.
 
Lagom till första advent är det premiär för en tävling på Blomster&Bakverk. Nu har du chans att vinna Haupt Lakrits vackra och juliga pralin till både dig och en vän. En ypperlig chans att visa någon i din närhet lite kärlek och omtanke. Samtidigt som du själv kan njuta av en burk fina praliner i jul.
 
 
Allt du behöver göra är att svara på nedan fråga och skriva en rad om vem du skulle vilja ge en burk julpraliner och varför. Tre av er har chans att vinna. Haupt Lakrits ser till att vinsten skickas till både dig och din vän. Skriv ditt svar tillsammans med motiveringen i kommentarsfältet. 
 
1. Nämn en av de juldoftande kryddor som årets julpralin från Haupt Lakrits innehåller.
2. Vem skulle du vilja ge en burk julpraliner och varför?
 
Tävlingen pågår t o m den 6 december och vinnarna annonseras i detta inlägg senast den 9 december. Vinnarna utses av Haupt Lakrits och deras beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Värdet av en burk praliner är 95 kr. Det här inlägget görs i samarbete med Haupt Lakrits. 
 
 
Stort lycka till!

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Anonym 28 november, 2015 at 08:34

  1.Nejlika
  2. Jag vill gärna ge en burk till min vän Åsa för att hon ramlade och slog sina båda knän ute på stan här on dagen, och för att hon alltid bryr sig om en❤️

 • Reply Anonym 28 november, 2015 at 09:00

  1. Kanel 2. Till min man som kämpar genom en jobbig period i sitt liv men jag vet att det kommer bli bra! Lite lakrits gör det nog lite lättare

 • Reply Anonym 28 november, 2015 at 10:56

  Kardemumma säger jag! Jag skulle ta min burk till vårat julbord på julafton och den andra skulle jag vilja skicka med min moster som flyger till LA för att där fira jul. Så långt ifrån varann, men så nära.

 • Reply Annica Schröder 28 november, 2015 at 13:57

  Bla nejlika och kardemumma. Vill ge till maken som älskar lakrits lika mycket som jag gör och då skulle vi få varsin burk att mumsa från

 • Reply Anonym 28 november, 2015 at 15:42

  Hej!
  1) Jag säger ingefära
  2) Burken ger jag till min svärmor tillsammans med en god bok för att hon ställer upp och passar våra barn när det kör ihop sig. ❤

 • Reply Linda 28 november, 2015 at 17:55

  1. Kardemumma
  2.Jag vill ge min storasyster en burk till jul för att tacka henne för att hon för 2 år sen runt jul tog kontakt igen efter 10 år ifrån varandra. Nu har jag henne och hennes fina killar i mitt liv.

 • Reply Anonym 29 november, 2015 at 16:12

  Lakrits skulle vilja ge min dotter glutenfritt och laktosfritt för hon har gett mig tvillingar till barnbarn. Behöver uppmuntras för hon tänker på sin mor. Tack jag älskar lakrits i alla former.

 • Reply Sven Johansson 29 november, 2015 at 21:54

  1. Stjärnanis
  2. Min vän Heidi, som just nu har en väldigt svår stund, som ingen förälder bör gå igenom

 • Reply Hedda 29 november, 2015 at 23:57

  Kardemumma. Jag vill ge den till min mamma, det var ett tag sen hon fick en spontan present, dags nu <3

 • Reply Veronica 30 november, 2015 at 00:20

  1. Nejlika och kanel. 2. Min finaste arbetskamrat Jennica. När vi började på nya jobbet båda 2 så fann vi varann som handen i handsken. En riktigt fin vän som jag skulle vilja önska lite extra god jul med en röd god jul burk?.

 • Reply Karin N 30 november, 2015 at 19:20

  1. Kanel. 2.Jag vill ge en present till min fina väninna Carina som hjälper mig med hästarna nu när jag ligger här med brutet ben.

 • Reply Helena i Uppsala 30 november, 2015 at 23:48

  ingefära
  till mig själv för jag får nog ingen annan julklapp i år

 • Reply Emely 1 december, 2015 at 18:03

  Ååhh, mums vilken underbar tävling!!
  * Kanel

  * Jag vill ge en burk till min mamma, som precis som jag, fullkomligt älskar lakrits + choklad. Efter den här jobbiga hösten förtjänar vi att mumsa på goda lakritspraliner, och fira att vi alltid tar oss igenom livets utmaningar. Nu blickar vi framåt och njuter av livets alla godsaker, som tex Haupt lakrits julpralin :) Ha det så gott.

 • Reply Anonym 2 december, 2015 at 05:57

  Den innehåller pepparkakskrydda. Där ingår bla ingefära. Jag vill så gärna ge en burk till min dotter som äntligen kommit hem efter en studietid i Barcelona.

 • Reply Inger A E 2 december, 2015 at 07:28

  Julens kryddor kanel, ingefära, nejlika och kardemumma

  Kan kärleken till lakrits ärvas? Ja då, absolut!

  Käraste svärmor lakritsfantast redan som ung
  Min älskade man likaså och inte minst
  Vår kära dotter som även har lakrits i sina bakverk

  Skulle så gärna ge maken en vacker burk praliner!

 • Reply www.paulinaochjag.blogspot.se 2 december, 2015 at 08:12

  Den innehåller nejlikor och den doften och smaken är ljuvlig och så självklar under jul ❤️ Jag skulle vilja ge dessa till min samarbetspartner och fina vän Milla för att vi båda är gluten och laktoskänsliga, men mest av allt för att jag i henne har funnit en vän för livet och det är drygt bara ett år sedan vi träffades för första gången ❤️

 • Reply Malin 2 december, 2015 at 09:08

  Hej Annelie!

  1) Bland annat så innehåller dessa underbart goda praliner Nejlika, som är min absoluta favoritkrydda när Julen närmar sig. Tillsammans med kanel och ingefära..så..ja, pepparkakor är det jag lever på hela December! :) . Hälsa gärna till Haupt och säg att de här är det godaste som finns!!

  2) Jag skulle bli överlycklig över att kunna få ge en burk till min bästa vän Linda <3 . Vi bor långt bort ifrån varandra tyvärr, men när vi ses så är det som igår. Till Jul så träffas vi!. Den andra burken vill jag ge till min mamma. Hon är, precis som jag en gottegris..och jag vet att hon skulle älska dessa! <3 . Kanske vill hon då bjuda mig på en..eller två..också.. ;) . GOD JUL! <3

 • Reply Poppyloveyou 2 december, 2015 at 09:19

  Hej! En av mina favoritkryddor, kardemumma! Burken vill jag ge till min mamma och pappa för att de alltid ställer upp och hjälper oss oavsett om det är väggar som ska målas eller barn som ska passas. Tack för en fin blogg! Kram Malin

 • Reply Cattis 2 december, 2015 at 22:35

  kanel

  Jag vill ge en fin burk med Haupt lakritspraliner till min storasyster E. Tänker att hon själv kan få njuta av dessa praliner kvällen innan julafton. Visst är det en bra kombination med julpraliner, tända ljus, rimmande på paket och på så sätt samla ihop julstämningen… ja så där dan före dopparedan precis innan hela släkten ramlar in hemma hos min syster och hennes familj i deras julfina hus.

 • Reply Veronica Semper 3 december, 2015 at 13:24

  Kanel; som är min favorit!
  Smak som en riktig läckerbit.
  En till mamma och en till mig,
  går absolut inte att säga nej!

 • Reply Anonym 4 december, 2015 at 10:10

  1/ den innehåller gudomligt god pepparkakskrydda, så ingefära bland annat. 2/ jag skulle ge en burk till min fina mamma. Både hon och jag blev helt förälskade i denna lakrits när vi köpte på julmarknaden :) den tog slut snabbt kan jag lova! Så kunna ge bort en så här fin burk till henne så skulle Jon bli överlycklig❤️

 • Reply Frida Elmgren 4 december, 2015 at 10:31

  Hej hej!

  En av ingredienserna är Nejlika :)

  Lakrits tycker jag oerhört mycket om och
  lyxlakrits köper jag väll nån enstaka gång.
  Men denna har jag inte smakat på,
  så det skulle vara spännande om jag den kunde få.
  Det blir jag och pojkvännen som får dela på det här
  men det går inte åt så snabbt även om vi håller det väldigt kärt.
  Lyxlakrits är något speciellt,
  så där är det sparsamt snällt :)
  Skulle vara underbart kul,
  att få lyxa till det lite extra fram till jul.

 • Reply Lena 4 december, 2015 at 11:07

  1. Nejlika är julkryddan för mig!
  2. Jag skulle vilja ge "världens bästa lakrits" till vår 12-åriga dotters bästa vän Clara, som dessutom är lakritsfantast alla kategorier. Vår dotter har tagit sig igenom en tuff tid med många förändringar. Clara är den som alltid funnits och alltid kommer att finnas för att påminna henne om vad sann vänskap är.

 • Reply Britta 6 december, 2015 at 13:24

  1. Då väljer jag stjärnanis!
  2. Pappa och jag är lika stora godisråttor. Han ska få min andra burk. Han arbetade som tandläkare innan pension och jag vet ingen som gömde så mycket godis i bokhyllan hemma som han. :D

 • Reply Miriam 6 december, 2015 at 13:27

  1:Nejlika
  2: Ja, min närmaste kollega är värd en stooor burk praliner för att hon står ut med mig och alltid har nära till skratt! :)

 • Reply Anonym 6 december, 2015 at 14:52

  Pepparkakskryddor. Väljer kanel och ingefära som mina absoluta favoriter.Kryddor som funkar till så mycket. Också utmärkta i husapoteket varje dag. Önskar att få sitta på julnatten efter att ha varit värd i kyrkan med lite gott att tugga på och ta in stunden av jul.En av de bättre ögonblicken på året. Önskar @lena12sin

 • Reply Nina 6 december, 2015 at 15:12

  Kardemumma! 2. Jag vill ge de finaste och godaste pralinerna till min man, för att han är en riktig gobit och heter Gottfrid.

 • Reply Karin Stigsdotter 6 december, 2015 at 16:30

  De pralinerna är så otroligt goda, julens kryddor med nejlika, kardemumma och kanel i spetsen är toppen i kombination med vit choklad och lakrits!
  Jag skulle med glädje ge en burk till min vän/chef som finns där och stöttar, hjälper, leder och alltid vill väl, som prestigelöst och med mycket nära till skratt låter mig utvecklas i min yrkesroll. Jo, jag vet att hon tycker om pralinerna, jag bjöd henne på en här om veckan.☺

  Vänliga hälsningar från Karin Stigsdotter i Leksand.

 • Reply Marissa 6 december, 2015 at 22:31

  De låter väldigt goda, dessa har jag aldrig smakat tidigare (inte heller något annat i deras sortiment)!
  De är med smak av julens kryddor t.ex. kanel.
  Jag skulle så gärna ge en fin burk med dessa godsaker till min syster, för jag tror hon skulle bli jätteglad!

 • Reply Pia Klippinge 6 december, 2015 at 23:08

  Kanel och ingefära.
  Jag skulle ge en burk till min godisgris till dotter som liksom jag älskar lakrits.

 • Reply Maria 9 december, 2015 at 07:40

  Så fina bilder..
  Maria

  • Reply annelie 9 december, 2015 at 10:07

   Tack, vad roligt att du gillar!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.