Tävling

Grattis alla som vunnit godaste julpralinen från Haupt Lakrits till sig och en vän.

 

 

Tusen TACK för alla fina bidrag!
 
Haupt Lakrits har utsett 3 vinnare som kommer att bli kontaktade inom kort för adresser till både vinnarna och deras vänner. Vi säger stort grattis till:
 
Frida Elmgren (inlägg 2015-04-12 10:31)
Linda (inlägg 2015-11-28 17:55)
Cattis (inlägg 2015-02-12 22:35)
 
Önskar er alla en riktigt GOD jul.
 
****************************************************
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.
 
Lagom till första advent är det premiär för en tävling på Blomster&Bakverk. Nu har du chans att vinna Haupt Lakrits vackra och juliga pralin till både dig och en vän. En ypperlig chans att visa någon i din närhet lite kärlek och omtanke. Samtidigt som du själv kan njuta av en burk fina praliner i jul.

 
 
Allt du behöver göra är att svara på nedan fråga och skriva en rad om vem du skulle vilja ge en burk julpraliner och varför. Tre av er har chans att vinna. Haupt Lakrits ser till att vinsten skickas till både dig och din vän. Skriv ditt svar tillsammans med motiveringen i kommentarsfältet. 
 
1. Nämn en av de juldoftande kryddor som årets julpralin från Haupt Lakrits innehåller.
2. Vem skulle du vilja ge en burk julpraliner och varför?
 
Tävlingen pågår t o m den 6 december och vinnarna annonseras i detta inlägg senast den 9 december. Vinnarna utses av Haupt Lakrits och deras beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Värdet av en burk praliner är 95 kr. Det här inlägget görs i samarbete med Haupt Lakrits. 

 
 
Stort lycka till!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.