Tillbakablick till stunder i mars

1 april, 2018
instagram mars collage

Första april och dags för en tillbakablick till stunder i mars. Tänk att jag tycker månaden som gått känts så oerhört lång i år. Nu längtar jag till vårsolen i april, fräknar på näsan och stunder i uterummet som ska färdigställas så snart de kalla nätterna ger sig.

Mars fylldes i alla fall av en massa blomster och framför allt tulpaner som jag älskar att frossa i nu när det är säsong för de svenskodlade. En härlig påsktårta bakades, en ny granola såg dagens ljus och så var ni många som gjorde de där halloumivåfflorna. Ja, och så några söndagsbilder. Den där inspirerande leken om söndagarna där vi samlas kring hashtaggen söndagsstilleben på Instagram. In och njut av bilderna och kika framför allt in hos mina stilleben-vänner Emma och Åsa. Så mycket vackert att njuta av!

Tidigare idag roade jag mig med en tillbakablick på mars månad de senaste åren, så här har det sett ut.

Mars 2015:

tillbakablick mars 2015

Mars 2016:

tillbakablick mars 2016

Mars 2017:

tillbakablick mars 2017

Åh vad jag njuter av att blicka tillbaka i bilder! Enkelheten i att ha allt samlat i en mobil eller uppe i molnet är nog ett av teknikens allra bästa stunder.

Njut nu av Påskdagen och första dagen i april.
∼ Annelie ∼

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?