Tips

Prova Smakbox med rabattkod

granola smakbox rabatt

Idag vill jag tipsa er om en finfin rabattkod. Men först vill jag bara säga att så roligt att ni tyckte om receptet på min nya crunchiga granola på havrekross, även kallat steel cut oats. Det blev ju så härligt knaprigt och smakligt med inslag av både äpple och kanel. Perfekt att toppa yoghurt eller smoothie med.

Till min granola valde jag att använda två av produkterna som var med i min senaste Smakbox, Steel Cut Oats från Axa och Kanelextrakt från Khoisan Tea. Det här är produkter som nog inte hade följt med hem från affären såvida inte någon tipsat om dem. Det är just det som är så roligt med Smakbox, att få hem nyheter och sådant som jag kanske inte hade valt i första hand. Nu finns dessutom Smakbox Balans som har en mer hälsosam inriktning med mindre gluten, mjölk och socker och mer vegetariskt. Passar mig utmärkt.

smakbox

Fotograf: Poppy Photography 

Rabattkod – starta prenumeration eller ge bort i present

Tycker du också om mat och dryck och är nyfiken på att prova på nya produkter är mitt tips att du spanar in Smakbox. De firar utmärkelsen Årets Box för andra året i rad och låter via mig som matinspiratör bjuda er alla på dubbel rabatt t.o.m. 17/3. Använd koden ANNELIESBLOMSTER och få första boxen för 139 kr (ord.pris 199 kr) vid start av prenumeration. Eller passa på att ge bort Smakbox i present. Besök deras hemsida för all information och beställning.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.