Bakverk Frukost Glutenfritt Tips

Recept med lakrits

17 maj, 2017
recept med lakrits

Blev så glad när Haupt Lakrits hörde av sig och frågade om de fick använda mitt recept och foto i en trycksak med recept med lakrits. I min yrkesroll har jag tagit fram otaliga foldrar men det här är första gången som jag själv är med på bild och framför allt med ett recept och tillhörande foto. Och så fint sen, att få finnas där tillsammans med bloggvännen Fredriks Fika.

För mig som älskar lakrits är samarbetet med Haupt väldigt roligt. Det känns när en produkt ligger en varmt om hjärtat. Och att få ta fram recept och foton med fria händer är vansinnigt utmanande och roligt.

Alla recept som jag tagit fram till Haupt finns såklart på lakrits.se


Recept med lakrits

Söker du på lakrits i sökrutan uppe till höger så finns det en hel del recept med lakrits även här hos mig. Förstås! Eller vad sägs om …

Hoppas du hittar något du tycker om!

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Karin 17 maj, 2017 at 21:49

  Grattis, vad roligt! Dina recept och bilder är fantastiska så det är egentligen inget konstigt alls ;-) Jag lagar mer och mer vegetariskt och du är en stor inspirationskälla. Kram

  • Reply Annelie Andersson 18 maj, 2017 at 06:42

   Om du visste hur glad jag blir att läsa sådana här kommentarer! Får en sådan skjuts och energi att fortsätta med det jag gör. Tusen tack och kram tillbaka.

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.