Trädgården i höstskrud – moodboard september

28 september, 2020
trädgården i höstskrud

Trädgården i höstskrud syns i denna moodboard för september. När jag gick tillbaka och kikade på augusti månads moodboard så ser jag att de blev rätt lika varandra. Jag tog en stunds bara-vara i trädgården igår och plockade lite av varje. Färgerna börjar övergå i höstens färgstarka skiftningar men ännu är det sensommarkänsla i rabatterna.

Trädgården i höstskrud

Jag har plockat av solrosen ’Teddy Bear’, perukbuske, vingad benved compactus, höstanemonen ’Honorine Jobert’, limefärgad rudbeckia, rudbeckia ’Magnus’, penséer, stjärnflocka, fläderbär, ormbunkar, äpplen, skogsaster och syrenhortensia.

Var med mig och @photographybykarina och skapa en moodboard från trädgård eller natur. Vi siktar på sista helgen i varje månad. Eller när man har tid och lust. Här kan du se mina tidigare moodboards.  Kika gärna in på Instagram och hashtaggen #moodboardfrånträdgården Så makalöst fina bidrag och kreativa blomsterarrangemang. 

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk. Varmt välkommen också att följa mig på Pinterest Blomster&Bakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?