Trädgårdens skönheter sista helgen i mars

29 mars, 2020
trädgårdens skönheter

Trädgårdens skönheter

Trädgårdens skönheter samlade jag ihop, denna sista helgen i mars. Det blev en isande kall söndag men som det värmer att både julrosor, krokus och scilla blommar i rabatterna. Forsythians knoppar blir gulare för varje dag. Och tuvan med vårälväxing är fylld med vackra ax. Så såg jag att aklejan intill altanen hade vuxit sig stor med vackra gröna blad. Som sagt, det är en konstig vår på mer än ett sätt.

Ta hand om varandra och var rädda om er.

Moodboard från trädgården

En kreativ lek och ett sätt att varje månad se och plocka av det som är i säsong och finns just då. I antingen trädgård och/eller skog. Och så arrangera växterna till ett moodboard som fotograferas och läggs ut på Instagram eller blogg. Jag tycker det blir en extra fin bonus i slutet av året att blicka tillbaka på alla bilder som skapats och på så sätt följa trädgårdens skiftningar och skeenden. Ett mycket kärt nöje.

Min vän Karin och jag skapar en moodboard den sista helgen i varje månad (eller när man har tid). Och så uppmuntrar vi våra följare på Instagram att vara med. Man får gärna tagga bilderna med #moodboardfrånträdgården och/eller #mygardenmoodboard På så sätt hittar vi och kan njuta av varandras bilder. En kreativ och rolig blomsterlek som man kan vara med på varje månad eller när det passar. Jag och Karin blir så glada för alla som är med!

Ännu mera moodboards

Om du är nyfiken på tidigare moodboards från min trädgård, så finns de samlade här.

Ännu mera Blomster&Bakverk

Varmt välkommen att också följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?