Trevlig Valborg önskar jag med nio rutor från april

30 april, 2020
april

Trevlig Valborg och helg!

Med nio rutor från april sammanfattar jag månaden som gått och önskar er alla en riktigt fin Valborgsmässoafton. Vi ska strax sätta igång grillen och äta en god middag här hemma. Längtar verkligen efter att få samla hela stora familjen runt samma middagsbord men den tiden kommer. Nu är det bara att hålla i och hålla ut.

April i nio rutor

Under april månad arrangerades det en del med torkade blommor från trädgården, jag uppmärksammade Årets Pelargon och har plockat både vitsippor och den första trädgårdsbuketten. Och så lagade vi goda kycklingpajer, jag provade att baka Pastel de Nata och så hittade jag ett recept på god banankaka i mormors gamla receptbok. Bland annat. Fler bilder och inslag från månaden hittar du på Instagram och @anneliesblomsterochbakverk

Ännu mera Blomster&Bakverk

För ännu mera Blomster&Bakverk är du välkommen att följa mig på Instagram @anneliesblomsterochbakverk och Facebook @blomsterochbakverk.

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?