Sommarens godaste tilltugg kan vara dessa tunnbrödsticks. Förutom att vara väldigt goda är de oerhört enkla att göra. Passar utmärkt till drinken, ostbrickan, buffén eller snacksbrickan. Min mamma gjorde dessa till sonens studentmottagning och de gjorde succé. Alla ville ha receptet! Nu är det inte så mycket till recept kanske men här kommer i alla fall en lista på vad du behöver och hur du går tillväga. Dessa tunnbrödsticks är för goda för att inte dela vidare.
Tipsade om dessa på Instagram Stories för ett tag sedan och lade upp dessa enkla steg för steg-bilder.
Tunnbrödsticks
En påse mjuka tunnbröd
Olivolja
Salt och torkade örtkryddor
Värm ugnen till 200 grader. Lägg ut tunnbröden på arbetsbänken eller direkt på bakpappersklädd plåt. Pensla dem med olivolja så att hela brödet täcks. Strö över salt och kryddor du tycker om. Vi hade oregano och persillade här i sommarstugan. Dra gärna på rejält med smak. Skär bröden i remsor. Grädda i ca 5-6 minuter men passa på slutet så att de inte bränns.
Servera!