Tunnbrödsticks, sommarens godaste tilltugg

28 juli, 2018
tunnbrödsticks

Sommarens godaste tilltugg kan vara dessa tunnbrödsticks. Förutom att vara väldigt goda är de oerhört enkla att göra. Passar utmärkt till drinken, ostbrickan, buffén eller snacksbrickan. Min mamma gjorde dessa till sonens studentmottagning och de gjorde succé. Alla ville ha receptet! Nu är det inte så mycket till recept kanske men här kommer i alla fall en lista på vad du behöver och hur du går tillväga. Dessa tunnbrödsticks är för goda för att inte dela vidare.

tunnbrödsticks

Tipsade om dessa på Instagram Stories för ett tag sedan och lade upp dessa enkla steg för steg-bilder. 

Tunnbrödsticks

En påse mjuka tunnbröd
Olivolja
Salt och torkade örtkryddor

Värm ugnen till 200 grader. Lägg ut tunnbröden på arbetsbänken eller direkt på bakpappersklädd plåt. Pensla dem med olivolja så att hela brödet täcks. Strö över salt och kryddor du tycker om. Vi hade oregano och persillade här i sommarstugan. Dra gärna på rejält med smak. Skär bröden i remsor. Grädda i ca 5-6 minuter men passa på slutet så att de inte bränns.

Servera!

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?