Uncategorized

Advent

 
Så är den äntligen här. Den första söndagen i advent. Årets mörkaste tid och vi fylls av en längtan att omge oss med ljus. Både inne och ute. Adventsljusstaken har stått klar sedan en vecka tillbaka. Fylld med grön mossa och små echeveria. Tycker det räcker alldeles utmärkt så. Julen får gärna vara vit och grön. Inne. Ute får den gärna vara mer vit än grön. I lagom mängd. Om man nu får önska.
 
 
Som alltid fylls mitt fönster så här års av två stora vita julstjärnor. Dessa praktexemplar inhandlades på den fina vinterkvällen på Ulriksdal häromsistens. Och samma helg fyndades två amaryllis till nästan inga pengar alls på det stora varuhuset. Lagom till advent slog den första ut, vit med rosa strimmor. Så fint, så fint.
 
 
För visst handlar adventsstämningen mycket om både ljus, blommor …
 
 
… och dofter. Och lite bjällerklang.
Hoppas ni njutit en fin första advent.
 
Det här är mitt bidrag till första veckotemat, Advent, på Decor Life. Kika gärna in där för mer inspiration och för att läsa Weronicas och Tinas första hemma-hos-reportage hos Jenny, drottningen av loppisfynd som ständigt lär oss nya saker om gamla saker. Och som bjuder på ett personligt, vackert och inspirerande instagramflöde.

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Jenny 30 november, 2014 at 20:20

  Jag älskar också vitt och grönt! Vackraste kombinationen som håller långt efter julhelgerna. Så fint med hjärtan i fönstren ?

  • Reply annelie 30 november, 2014 at 20:37

   Tack, Jenny. Håller med dig helt och hållet. Såklart ;-)

 • Reply Nilla Tankebubblor 1 december, 2014 at 19:18

  Jättefint!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.