Utslagna tulpaner och torra händer

18 mars, 2018
tulpaner

Tulpaner i väntan på våren

Och så blev det söndag kväll. Buketten med tulpaner är utslagna och jag likaså. Jag som ändå har tre dagars helg tycker ledigheten försvinner lite väl kvickt. Och även om helgen bjudit på massor av sol och blå himmel så håller kylan i sig. Smörjer mina torra händer som direkt reagerar på väderomslaget. Det är tur att det finns handkräm liksom att vi kan skapa oss lite vårkänsla inomhus åtminstone.

Ikväll har vi stått i köket och lagat flera av veckans middagar. Så oerhört skönt att ha det förberett så att det inte blir så stressigt när man kommer hem efter jobbet. Kokt örtkyckling och ett lass pannkakor står på diskbänken tillsammans med provlagad receptidé på glutenfri och vegetarisk lasagne. Lite för mycket vätska blev det så det behöver justeras, men i övrigt får vi se hur det smakar om någon dag eller två. Blir det lyckat ska jag med glädje dela med mig av receptet.

Då gör vi oss redo för vecka tolv och veckan därpå är det redan påsk. Hej vad det går – det måste betyda att våren snart är här, inte sant!

Skriv gärna en rad

Skicka din kommentar

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?