Var med och gör en höstmandala!

21 september, 2016

Det här med blomsterpill är rena rama meditationen för mig. Det kan ju ge sig uttryck på många olika sätt och ett av dem är i form av en mandala. Ni vet, en figur som utgår från en cirkel och olika former och inom cirkeln mindre figurer som alla tillsammans bildar ett mönster. För min del handlar det om en stunds avkoppling, att släppa alla tankar och bara låta kreativiteten ta över stunden. Jag går ut i trädgården och plockar mig ett antal blommor, knoppar eller bär. Ibland bara på måfå. Ibland efter färg. Och ibland kanske jag haft en bild i huvudet vad jag ska utgå ifrån men det kan lika gärna bli något helt annat.

Så här års brukar vi vara några som gör höstmandalas på instagram. Om du klickar dig in här får du massvis med inspiration. Och jag hoppas att du blir så inspirerad att du går ut i trädgården eller naturen och plockar på dig lite material så att du kan skapa en alldeles egen höstmandala. Så ses vi där kring hashtaggen #höstmandala och njuter av den vackra årstiden, eller hur!

Så här kan man förresten göra när man är klar med sin blomstermandala och har förevigat den ♥

 

Skriv gärna en rad

Lämna den första kommentaren

OM ANNELIE
Fotograf, receptkreatör & författare
Välkommen till min värld av blomster och bakverk. Jag heter Annelie och håller i både kamera, penna, sekatör och degbunke. Bakar gärna i säsong och både med och utan gluten. Här vill jag inspirera med det goda i vardagen och det vackra i livet.
Mer om mig
BLI MIN BREVKOMPIS
Häng med mig i min värld av blomster och bakverk och bli först att ta del av nyheter, matiga tips och god inspiration.
MINA BÖCKER

LETAR DU EFTER NÅGOT?