Veckans småplock

Veckans småplock [vecka 49]

4 december, 2015
 
I söndags tände vi första ljuset. Och jag gick ut i trädgården och samlade ihop material till ett blomsterpill i adventstid. Eller ja, hyacinten blommar inte i trädgården just nu, utan i en kruka på trappan. Ser en hel serie adventsblomsterpill framför mig, vi får väl se om det lyckas bli mer än bara en tanke.
 
 
Kikade efter vilka bilder som gillats mest på instagram under gångna månaden och i november var det i vanlig ordning både blomster och bakverk. Ett par söndagsstilleben, den goda glutenfria saffranskakan, oemotståndliga chokladmacarons, en reflektion över dåden i Paris och så en tårtbeställning.
 
 
Nicola Walker, Stellan Skarsgård and Georgina Rich (foto BBC/Kudos/Nick Briggs)
 
Nu när lysande tv-serien Bron är slut slumpade det sig att vi läste en recension om en ny BBC-serie, som finns på Netflix. River heter den och huvudrollen spelas av Stellan Skarsgård. Jösses så bra den är! Och nedrans så bra han spelar. Nu har jag alltid tyckt om Skarsgård och hans rollprestationer, men det här är riktigt bra. Och serien har hyllats både här och i England. 
 
 
Du kommer väl ihåg att vara med och tävla! Godaste julpralinen från Haupt Lakrits kan bli din. Och dessutom vinner du en burk till en vän också. Julegott och julefint, julesnällt och julefrid. In och tävla och läs mer här. Sista dagen att delta är nu på söndag. Lycka till!
 
 
Och så passar jag på att påminna om de där orden som är så oerhört viktiga.
Ha med dem i tanken. Ta hand om dig. Och njut din fredag och gör en bra helg.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Nilla Tankebubblor 4 december, 2015 at 10:19

    Ha en fin helg!

  • Lämna en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.