Veckans småplock

Pytt med halloumi och massor av blomster (småplock 36)

13 september, 2017
halloumipytt

Veckans pytt

Blir allt mer inspirerad till att äta mer vego och någon som alltid inspirerar med vackert gott är Julia med bloggen Tuvessonskan. I veckan lagade jag hennes Halloumipytt med äpple- och senapskräm. Så himla gott! Och enkelt. Allt på en plåt. Såsen gjorde jag på iMat fraiche vilket går finfint om du äter mjölkfritt. Halloumi hittade jag utan problem med vegetabilisk löpe, vilket kändes ännu lite bättre.

Veckan som gått på instagram kan man säga är en pytt av halloumi och massor av blomster.

tagetes slottsträdgården ulriksdal

slottsträdgården ulriksdal

I veckan som gick delade jag också några fler blomstrande bilder från frilandet på Slottsträdgården Ulriksdal. Tänk att det kan vara så vackert.

annelies blomsterpill

Blomsterpill

Buketten med Zinnia som jag plockade med mig hem från frilandet blev till ett enkelt blomsterpill. Vill du se mer av mitt blomsterpill, min lisa för själen, kan du kika in på kategorin Blomsterpill här på bloggen eller på min hashtag #anneliesblomsterpill på instagram. Där kan du förresten också se mitt sommarprojekt med att skapa ett eget blomsteralfabet.

hortensia

Mellanrummen

På lunchen igår genade jag över kyrkogården vid Hedvig Eleonora Kyrka. Deras enormt vackra rabatt med hortensia njuter jag av varje år och igår stannade jag till här för att bara vara en liten stund. De där mellanrummen jag brukar prata om, just nu behövs de verkligen och mellanrum är något man måste ge till sig själv. Inte vänta på att de ska dyka upp. Ge dig själv minst ett mellanrum om dagen och se vad som händer.

∼ Annelie ∼

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Frida G Svensson 13 september, 2017 at 14:41

  alltså man mår verkligen bra när man läser din blogg. så mycket feel good! <3

  • Reply Annelie Andersson 13 september, 2017 at 14:43

   Men. Jösses en så fin kommentar. Tack snälla du, nu blev jag riktigt glad ❤️

  Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.