Vegetariskt

Månadens gröna – samlingsinlägg december och nytt tema januari

9 januari, 2017

Hörrni, jag har ju helt glömt att dela samlingsinlägget med alla fantastiska bidrag till Månadens gröna december. Temat var julkryddor och månadens värd var Nellie med bloggen Min vardagshälsa. Mitt bidrag var ett glutenfritt teffbröd med julens kryddor och jag vill passa på att tacka alla ni som bakat brödet och har hört av er med fina ord och även alla ni som kommenterat mina bilder. Alltid lika roligt.

Du hittar hela samlingsinlägget för december här och jag måste säga att det finns SÅ mycket god inspiration att ta del av. Framför allt imponerades vi månadsvärdar av att ni var så många som bidrog med recept. December är ju trots allt en intensiv månad. Kul!

Nytt år med Månadens gröna

Självfallet fortsätter vi med Månadens gröna och att sprida grön matinspiration. Se till att följa oss på vår facebooksida för att ta del av vad som är månadens tema och vem som är månadens bloggvärd. Och du är varmt välkommen att bidra med recept närhelst det passar. Antingen via instagram eller blogg.

Januari månads tema är igång och första värden ut för året är Julia med bloggen Tuvessonskan. Temat är Billig vardagsmat och du kan läsa mer i Julias inlägg. Det är också här du ska länka till ditt bidrag och senast den 25:e ska det vara inlämnat. Julia har lagat en Libawrap med morotsnuggets, grön tahinisås och säsongens gröna. Både ser och låter fantastiskt gott!

 

You Might Also Like

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.