Vegetariskt

World Meat Free Day 12 juni

12 juni, 2017
brysselkål

World Meat Free Day

World Meat Free Day är ett globalt initiativ som i år går av stapeln för tredje gången. Syftet är att uppmuntra oss att göra bättre matval och att minska köttintaget. Allt för vår planets skull.

Vill du läsa mer om World Meat Free Day kan du göra det här:

World Meat Free Day

Behöver du inspiration?

Kolla in Jamie Olivers Food Tube där han tipsar om vegetarisk mat med hashtaggen #worldmeatfreeday

Följ oss på Månadens Gröna på facebook eller instagram och kolla igenom alla fantastiska samlingsinlägg hos månadsvärdarna.

månadens gröna 1 år

Eller kika igenom mina tretton gröna recept som jag samlade ihop med anledning av Månadens Grönas 1-årsjubileum. Du kan också bläddra igenom kategorin Vegetariskt här på Blomster & Bakverk.

Och du har väl inte missat att juni månads råvara är FÄRSKPOTATIS och att alla gröna bidrag ska vara inne senast den 25 juni. Kika in hos månadens värd Annie och läs om hur det går till – och framför allt, spana in hennes bidrag Färskpotatispizza med dillaioli.

Tillsammans kan vi göra världen lite grönare.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Hanna 13 juni, 2017 at 09:26

  Vilket bra inlägg! Tack för tipset. Jag skulle vilja äta mer vegetarisk mat.

  • Reply Annelie Andersson 13 juni, 2017 at 09:48

   Vad roligt att höra – tack! Försöker också inspireras till mer vegetariskt men inte så lätt när alla i familjen inte är helt med på samma spår. Men ett steg i taget, tänker jag :) Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar.

 • Reply Wilda 13 juni, 2017 at 12:36

  Så fint inlägg och viktigt att påminna sig om hur stor skillnad det gör att välja vego. Vilka helt fantastiska matbilder du har tagit!

 • Lämna en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.