Butik

blomster och bakverk shop

Blomster & Bakverk Butik- välkommen!

Blomster & bakverk Butik är mitt skyltfönster där jag på enklaste sätt visar det du kan köpa direkt från mig. Här finns både min första bok och min fotokonst. Är så makalöst stolt över båda mina böcker, Blomster & bakverk (2020) och Baka & ta tillvara (2022). Självfallet kan du beställa en signerad bok direkt från mig, läs mer nedan.

Min fotokonst, beställa print

Är så glad över alla som redan har min fotokonst på sina väggar. Här nedan har jag plockat ut ett antal av de motiv som printats, men om du ser en annan bild du gillar är det bara att fråga om den kan beställas. Följ gärna @butikblomsterochbakverk på Instagram så ser du när jag lägger upp nya motiv och produkter. Alla printar tas fram av GrafiFoto på arkivbeständigt och högkvalitativt papper.

Så här går det till

Alla frågor och beställningar skickas till order(at)blomsterochbakverk.se När du mailat mig din beställning får du en bekräftelse och faktura i retur från mig. När den är betald ser jag till att din beställning skickas. Printarna postas till dig direkt från GrafiFoto. Har jag dem i lager hemma kommer de från mig.

Porträttet ovan är taget av fotograf Kate Gabor

Varmt välkommen med din beställning till Blomster & Bakverk Shop!

mina böcker

MINA BÖCKER | Böckerna finns såklart i bokhandeln men kan också köpas direkt från mig. Då signerar jag boken enligt önskan, lägger med en pressad pensé från trädgården och ett av mina dubbelsidiga kort med kuvert. Om boken ska skickas som present skriver jag en hälsning från dig. Och så slår jag in boken på mitt vis. Pris 299 kr inkl. moms (383 kr inkl. porto). Det går också bra att hämta boken hos mig i Åkersberga.

KORT MED KUVERT | Dubbelsidiga kort med kuvert i format A6. Blank insida, 5 olika motiv. Pris 35 kr/st inkl moms (ev porto tillkommer). Motiven har jag valt för att få med en känsla av årets alla säsonger. I dessa tider känns det viktigare än någonsin att höra av sig till sina nära och alla blir glada för en handskriven hälsning.

Motiv 1. Vinterblomster 2. Vårprimörer 3. Blomsterkaffe 4. Majblomma 5. Vinteräpplen

Om du önskar köpa flera kort kan jag erbjuda nedan paketpriser:
10 valfria motiv 315 kr (ord. pris 350 kr), rabatt 10%
(tillkommer 60 kr för porto och emballage)
20 valfria motiv 595 kr (ord. pris 700 kr), rabatt 15%
(tillkommer 85 kr för porto och emballage)

Om du har andra önskemål om antal motiv, maila mig för pris.

Fine Art Prints

årstidsmotiv

ÅRSTIDSMOTIV 8 ST | Till min nya bok Baka & ta tillvara, som har temat att baka med säsongens råvaror, tog jag fram 8 st årstidsmotiv där jag porträtterade råvaror och blomster.

VÅR Tomater & penséer + Citroner & penséer SOMMAR Persika & dahlia + Jordgubbar & rosa fläder HÖST Grönkål, äpple & eterneller + Fläderbär & höstens blomster VINTER Kryddor & rosépeppar + Citrus & hyacinter.

Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

stilleben blomsterkaffe

BLOMSTERKAFFE | Ett av mina allra populäraste motiv. Ett stilleben med vita blomster från trädgården och en kaffe i den vackra kåsan från keramiker Eva, Form från Skå @formfranska_keramik Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

STILLEBEN PÄRON | Älskar att fotografera stilleben och gärna ätbara sådana. Detta motiv med päron är en kär favorit. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

BLOMSTERVINGAR | Ett av mina blomsterpill där jag plockade isär en krysantemum och lade alla kronblad i form av vingar #anneliesblomsterpill
Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

STILLEBEN RUNÖ | Ett stilleben jag skapat på uppdrag av Runö Möten & Events där varje föremål symboliserar en del av verksamheten och dess historia. Ni är många som tycker om detta och det kan nu beställas om du önskar det på din egen vägg. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 60×40 kostar 480 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Maila mig för att beställa eller om du har frågor.

STILLEBEN PLOMMON | I all sin enkelhet, ett stilleben med nyplockade plommon. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

TRIO | En triss i favoriter. The Art of Scoville, Blomsterstrutar och Höst-te. Tre stilleben som blev så fina ihop att de sitter så här även hemma hos oss.

THE ART OF SCOVILLE | Stilleben av chilifrukter med olika styrka på scovilleskalan. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

BLOMSTERSTRUTAR | Stilleben av blomster och höstplock. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

HÖST-TE | Stilleben med en kopp rött te och höstplock från trädgården. Kåsan kommer från keramiker Eva, Form från Skå @formfranska_keramik Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

RUGGUGGLA | Ni var många som föll pladask för detta #anneliesblomsterdjur som fick gå under namnet Rugguggla. Finns nu att beställa för er som så önskade. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

NATURENS SKAFFERI | Ett stilleben med höstplock som arrangerats i min vackra loppisfyndade bakform. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

KLÖVER & KRONÄRTSKOCKA | Ett av motiven i min serie #anneliesblommorochgrönt som jag själv är så förtjust i och som uppskattas mycket av er. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

FLÄDERSAFT | Ett år när jag gjorde saft på min rosa fläder och hade pressat ur alla citroner fick jag en idé. Och så kom detta motiv till. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

BLOMSTERMANDALA | Ett blomsterpill jag skapade till den fotoutställning jag medverkade i tidigare i år. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×30 kostar 300 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Maila mig för att beställa eller om du har frågor.

FÖRRÄDISK SKÖNHET | Chili är en vansinnigt vacker skönhet att leka fram bilder med. Här i sällskap med bland annat vitlök och lite gröna blad från en chiliplanta. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

blomsteralfabet print

SLUTSÅLT! ANNELIES BLOMSTERALFABET | Mitt projekt #anneliesblomsteralfabet som resulterade i mitt allra första print till salu. En kreativ lek från maj till november där utmaningen bestod i att varje bokstav skulle byggas av en blomma/växt vars namn började på denna bokstav. Och helst det svenska namnet. Alltså L som i lavendel, B som i blodtopp, Ö som i Ölandstok o.s.v. Växtförteckning skickas med. Bläddra för fler bilder. Printat på högkvalitativa Hahnemühle Fine Art 210 gram papper med vit kant runtom. Format 30×40 cm (305×405 mm+1 cm vit kant runtom) kostar 300 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Maila mig för att beställa eller om du har frågor.

EVIG TULPAN | Plötsligt hade jag en tulpanbukett där blommorna torkade i sin helhet. Sparade de där och tog ett par bilder på en ljustavla där de liksom fick nytt liv. Printas på arkivbeständigt och högkvalitativt papper. Format 30×40 kostar 375 kr inkl moms. Tillkommer kostnad för porto. Om du önskar ett större format och bilden passar för det, maila mig för prisuppgift.

Varmt välkommen med förfrågningar eller beställningar till min Blomster & Bakverk Shop.